Fællesskaber [old]

Center for Konfliktløsning er en forening med aktive og engagerede medlemmer. Mange medlemmer bidrager også til foreningens arbejde som frivillige.

Vi har samlet de frivillige aktiviteter i en række fællesskaber, der hver især byder på workshops, gratis rådgivning og som sætter spot på kreativ og konstruktiv konfliktløsning. De enkelte fællesskaber er selvkørende og står selv for at iværksætte, arrangere og administrere deres aktiviteter.

Spørgsmål vedrørende frivilligaktiviteter og tilbud kan rettes til de enkelte fællesskaber.

Du kan læse om fællesskaberne her:

Ønsker du at gå direkte til indmeldelse? Tryk HER

 

Du kan læse om fællesskaberne her:

Ønsker du at gå direkte til indmeldelse? Tryk HER

 

Du kan læse om fællesskaberne her:

Åben rådgivning
Liviafonden – støtter nye veje til konfliktløsning
CfK Ung

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Hvis du er oppe og fisk på at få en konstruktiv tilgang med til morgenkaffen (kl 9 dk tid), så kan det anbefales at deltage/ se med her. Louise har været med i CfK og er siden sejlet ud i verden, i bogstaveligste forstand, med vigtige budskaber og gedigent konfliktarbejde.Talking about the good work of Peace Boat today with Louise Sorensen at 5pm in the #seekingsustainabilitylive talkshow series - please join us live to ask a question or leave a comment!

Live here at Inbound Ambassador and on GetHiroshima as well as YouTube: www.youtube.com/c/JJWalshInboundAmbassador

#sdgs #sustainability #peace #TrainingandDevelopment #Japan #Volunteering #nonprofit #ngo #HumanRights #UN #Collaboration
... Vis mereVis mindre
Hvis du er oppe og fisk på at få en konstruktiv tilgang med til morgenkaffen (kl 9 dk tid), så kan det anbefales at deltage/ se med her. Louise har været med i CfK og er siden sejlet ud i verden, i bogstaveligste forstand, med vigtige budskaber og gedigent konfliktarbejde.
Det arabiske forår, er flettet ind i vores virke, via vores mangeårige samarbejde med folk i regionen.
Fahad er tidligere kollega og har været med på vores Konfliktvejleder udd. Vi har samarbejdet med Haifa, bla som Dialog Ambassadør. Kom med, der er budt indenfor i forsamlingshuset.
... Vis mereVis mindre
Tidsånd på P1, om mod. Kommer bla omkring konfliktskyhed. Hvordan vi får taget konflikter op, har konsekvenser og koster arbjedspladsen, både ift arbejdsmiljø og økonomi. At få skabt fællesskaber, hvor konflikter konstruktivt tages op, er et ledelses ansvar. Viden om gode rammer/ aftaler, samt kollektive og individuelle kompetencer, kan tilegnes.
Det bidrager vi gerne til. Du kan bla læse mere i vores nye udgave af Konflikt og Kontakt, hvor nedenstående illustration er fra.

hovedland.dk/bog/konflikt_og_kontakt_2.htm

www.dr.dk/radio/p1/tidsaand/tidsand-2021-02-21
... Vis mereVis mindre
Tidsånd på P1, om mod. Kommer bla omkring konfliktskyhed. Hvordan vi får taget konflikter op, har konsekvenser og koster arbjedspladsen, både ift arbejdsmiljø og økonomi. At få skabt fællesskaber, hvor konflikter konstruktivt tages op, er et ledelses ansvar. Viden om gode rammer/ aftaler, samt kollektive og individuelle kompetencer, kan tilegnes. 
Det bidrager vi gerne til. Du kan bla læse mere i vores nye udgave af Konflikt og Kontakt, hvor nedenstående illustration er fra.  https://hovedland.dk/bog/konflikt_og_kontakt_2.htm  https://www.dr.dk/radio/p1/tidsaand/tidsand-2021-02-21
Kærlighed, er også at tage konflikterne. Godt at huske på. God Valentinsdag ... Vis mereVis mindre
Kærlighed, er også at tage konflikterne. Godt at huske på. God Valentinsdag

Comment on Facebook

Ja, konfliktskyhed er konfliktoptrappende

Naboskab under corona, kan komme under pres. Det har pressen fokus på og med god grund. Her lidt om hvad der er værd at være opmæksom på i den sammenhæng? Tak for links fra jer derud(:

www.berlingske.dk/samfund/vicevaert-oplever-store-nabostridigheder-under-nedlukning-det-kan-godt?...

nyheder.tv2.dk/2021-02-09-han-havde-simpelthen-lejet-saadan-en-slagboremaskine-vicevaert-maa-maeg...
... Vis mereVis mindre
Naboskab under corona, kan komme under pres. Det har pressen fokus på og med god grund. Her lidt om hvad der er værd at være opmæksom på i den sammenhæng? Tak for links fra jer derud(:  https://www.berlingske.dk/samfund/vicevaert-oplever-store-nabostridigheder-under-nedlukning-det-kan-godt?fbclid=IwAR2wu9cFPvJC1JLoHV8CO71rML2LHo4RsE8Ob4lMAyvc8GGS2AAAkviw7q8  https://nyheder.tv2.dk/2021-02-09-han-havde-simpelthen-lejet-saadan-en-slagboremaskine-vicevaert-maa-maegle-mellem-naboer
I anledning af den nye udgave af Konflikt og Kontakt har vi lavet to podcasts med Else Hammerich, stifter af Center for Konfliktløsning, hvor hun udfolder to af de nye kapitler i bogen; den opmærksomme samtale og samfundsskabte konflikter.

Værsgo: Lyt til Else Hammerich i nærværende samtale med journalist og forfatter Simon Kratholm Ankjærgaard
konfliktloesning.dk/videnscenter/podcast/
... Vis mereVis mindre
I anledning af den nye udgave af Konflikt og Kontakt har vi lavet to podcasts med Else Hammerich, stifter af Center for Konfliktløsning, hvor hun udfolder to af de nye kapitler i bogen; den opmærksomme samtale og samfundsskabte konflikter.  Værsgo: Lyt til Else Hammerich i nærværende samtale med journalist og forfatter Simon Kratholm Ankjærgaard 
https://konfliktloesning.dk/videnscenter/podcast/

Comment on Facebook

Dem glæder jeg mig til at høre. Tak

Hej Frk.psyk...jeg - som tovholder på vores interne kolleganetværk, har lige været involveret i et konfliktråd - fascilitatoren på dette møde hed Bjørn, og ham havde jeg en lang og interessant samtale med. Ret hurtigt kom vi ind på ELSE...og hendes fantastiske personlighed og hvad hun gør ved mennesker bare ved hendes tilstedeværelse👍👍

Glæder mig til at høre dem 👍

Uh dem ser jeg frem til at høre🙏🏽 Louise Brix Sønderup Maria Hjort Jane Dalgaard Jan Vesterdahl Martin Herping

”Konflikter er en del af livets udfordringer, en uundgåelig del af det at leve, at ville noget og at ville hinanden. De kan ikke udryddes – og de går hånd i hånd med en hver forandring eller udvikling”, skriver Else Hammerich og Kirsten Frydensberg i den nye udgave af Konflikt og Kontakt. Konflikter er alle steder i samfundet – i parforholdet, corona-onlinemøder, de politiske partier, #metoo – konflikterne forsvinder ikke, ved at vi går uden om dem.

Den nye udgave af Konflikt og Kontakt, er på flere måder en helt ny bog, og den kan hjælpe os alle sammen til at blive bedre til at håndtere konflikter. Med Else Hammerichs ord: ”den hurtigste vej ud af en konflikt, er at gå ind i den”.

Bogen afspejler den stærke faglige udvikling, som Center for Konfliktløsning bidrager med. Vores udgangspunkt er at konflikthåndtering er et værdibaseret arbejde, hvor vi forholder os til både det indre følelsesmæssige og det ydre strukturelle niveau. Godt konfliktarbejde har øje for begge niveauer.

Del budskabet om at konflikter er et grundvilkår. Det handler ikke om at undgå dem, men at skabe en både menneskelig og samfundsmæssig ramme, hvor konflikter håndteres konstruktivt.
... Vis mereVis mindre
”Konflikter er en del af livets udfordringer, en uundgåelig del af det at leve, at ville noget og at ville hinanden. De kan ikke udryddes – og de går hånd i hånd med en hver forandring eller udvikling”, skriver Else Hammerich og Kirsten Frydensberg i den nye udgave af Konflikt og Kontakt. Konflikter er alle steder i samfundet – i parforholdet, corona-onlinemøder, de politiske partier, #MeToo – konflikterne forsvinder ikke, ved at vi går uden om dem.  Den nye udgave af Konflikt og Kontakt, er på flere måder en helt ny bog, og den kan hjælpe os alle sammen til at blive bedre til at håndtere konflikter. Med Else Hammerichs ord: ”den hurtigste vej ud af en konflikt, er at gå ind i den”.  Bogen afspejler den stærke faglige udvikling, som Center for Konfliktløsning bidrager med. Vores udgangspunkt er at konflikthåndtering er et værdibaseret arbejde, hvor vi forholder os til både det indre følelsesmæssige og det ydre strukturelle niveau. Godt konfliktarbejde har øje for begge niveauer.  Del budskabet om at konflikter er et grundvilkår. Det handler ikke om at undgå dem, men at skabe en både menneskelig og samfundsmæssig ramme, hvor konflikter håndteres konstruktivt.

Comment on Facebook

Hvis du vil ha’ een bog om konflikter så skal du læse denne. På en gang både lettilgængelig og grundig, oplysende og brugbar også helt konkret når du står midt i konfliktens kaos og har brug for konkret vejledning. Den bedste bog om konflikter jeg har læst.

Klog klog bog fra kloge kloge kvinder - med god hjælp fra gode mennesker🤩 🙌🙏

Bogen som er det tætteste jeg kommer på at kalde min bibel og ypperlig formidling af et komplekst og stort fagligt stof.

Den glæder jeg mig til at læse🙂

Den bedste bog om konflikter jeg kender. Et must have hvis man vil arbejde med konflikter både egne og andres. Har læst tidligere udgaver og får noget nyt med mig hver gang.

Lyder spændende 😀💜

Sille Sejer Sørensen Maja Sejer Sørensen

Bogen kan købes direkte hos forlaget, se her: konfliktloesning.dk/forsiden/bottom-box-1/

View more comments