Siden 1994 har vi arbejdet for mere end 1.000 offentlige og private arbejdspladser og en lang række foreninger. På den måde er vi nået ud til mange tusinde borgere. 

Vi er 15 erfarne mæglere og undervisere med tilsammen hundredvis af store og små konflikthåndteringsopgaver bag os i en lang række forskellige sektorer og brancher.

Vores opgaver strækker sig fra foredrag og oplæg, mæglinger, konfliktfaglig sparring og dagskurser til længere uddannelser og store udviklingsopgaver, hvor organisationens konflikthåndteringskultur styrkes.

Kurser

Vi afholder både skræddersyede kurser til den enkelte arbejdsplads og kurser og længere uddannelsesforløb, som er åbne for alle. Du kan blive god til at håndtere egne konflikter, konfliktvejlede og mægle for andre og designe processer i gruppekonflikter

Mægling

Vi mægler som den upartiske tredjepart mellem enkeltpersoner og grupper på arbejdspladser, foreninger, familier og boligområder. Læs her om mægling og hvordan vi arbejder med en mæglingsproces

Den konfliktløsende organisation

Vi styrker konflikthåndteringskulturen på arbejdspladsen, så medarbejdere og ledere kan forebygge og håndtere konflikter. Effekten er et styrket arbejdsmiljø samt bedre håndtering af konflikter med borgere, brugere, kunder osv.

Supervision og sparring

Vi tilbyder ledere, medarbejdere, privatpersoner m.fl. konfliktfaglige sparring og supervision. Den enkelte får mulighed for at arbejde med vanskelige situationer i et trygt og fortroligt rum. Supervision af grupper kan bl.a. fokusere på håndtering af konflikter med borgere, kunder, brugere og hinanden.

Skræddersyede løsninger

Sammen med jer, skræddersyer vi konflikthåndteringsløsninger, så de passer præcis til jeres behov, tid og ressourcer.

Vold og trusler

For at forebygge og håndtere vold og trusler på arbejdspladsen fokuserer vi både på, hvad den enkelte og hvad organisationen kan gøre. Vi arbejder bl.a. med kommunikative tilgange til deeskalering og med low arousal.

Sparring til konfliktmæglere

Har du brug for sparring i dit arbejde som konfliktmægler, tilbyder vi individuel og gruppesparring med vores erfarne mæglere. At mægle kræver en kontinuerlig refleksiv praksis, og hos os finder du mulighed for fordybelse i og refleksion over din egen praksis som konfliktmægler.

Etik og værdier

[TBA]

Vi arbejder for
» kommuner
» regioner
» stat
» private virksomheder
» bolig-foreninger
» fagforeninger
med meget mere

Nyt fra Center for Konfliktløsning
Her finder du aktuelle nyheder og et arkiv med adgang til hundredvis af online og trykte historier, artikler og vinkler på vores virke samt opslag om opgaver vi løser, folk vi samarbejder med og sammenhænge vi ser på med vores konfliktfaglige forståelse.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons